Op 5, 6 en 7 oktober 2018 zal Stichting MÉT in Theater de Meerse de musical ‘Grand Hotel’ op de planken zetten. In november 2017 worden hiervoor audities gehouden. Zie jij jezelf in deze productie en wil je in aanmerking komen voor een rol of een plek in het ensemble? Meld je dan aan via casting@passievoortheater.nl.

Bij ‘Grand Hotel’ bevinden we ons in 1928 in Berlijn, de roerige jaren 20 zijn nog gaande. De gouden tijd, één jaar voor de grote beurskrach. Gasten komen en gaan in het luxe Grand Hotel. Hier ontmoeten we een gemêleerd gezelschap. Zo maken we kennis met een charmante jonge baron die blut is, een wereldberoemde prima ballerina, een kolonel met een oorlogswond en nog veel meer excentrieke gasten. Daarnaast is er natuurlijk ook nog het personeel dat het niet makkelijk heeft met deze gasten, om over hun eigen problemen nog maar niet te spreken.
Niets is wat het lijkt in ‘Grand Hotel’. Deze musical kenmerkt zich door komedie, tragedie, glitter en realisme en is interessant en uitdagend om in mee te spelen, zingen en dansen.

Stichting MÉT treedt naar buiten als onderscheidend theatercollectief waarbij getalenteerde, gemotiveerde en positief ingestelde amateurs zich kunnen aansluiten. Het doel van het collectief is om musical – en andere theaterproducties- van hoog niveau te maken in de regio Groot Amsterdam. Dit door samenbundeling van persoonlijke capaciteiten van deelnemers en de artistieke inbreng van professionals uit het theatervak. Het onderscheidend vermogen van Stichting MÉT zal voortkomen uit het functioneren als collectief. De deelnemers zijn immers niet alleen bezig met spelen, dansen en zingen. Zij verzorgen ook alle andere aspecten die komen kijken bij het produceren van theater en musical. Zo werken zij bijvoorbeeld gezamenlijk aan de bijbehorende publiciteit, het decor en de kostuums.
De naam MÉT is niet zomaar gekozen. Het vat de drie voor de stichting belangrijke karakteristieken ‘motivatie’, ‘energie’ en ‘talent’ kernachtig samen. Daarbij staat MÉT als talig symbool voor het brengen van toegevoegde waarde in de breedste zin van het woord.

Zie www.passievoortheater.nl voor meer informatie en like ook onze facebookpagina www.facebook.com/passievoortheater zodat je altijd als eerste op de hoogte bent!

Wil je meer informatie of je inschrijven voor de audities, stuur dan een email naar info@passievoortheater.nl.