Stichting NoNonsense is met drie verschillende groepen hard aan het werk om 10 en 11 juni te stralen op het podium van het Chassétheater in Breda. We willen door middel van de open les graag een voorproefje geven van wat we straks laten zien en ook een inkijkje geven bij een les van NoNonsense. Ben jij benieuwd? Kom dan naar onze open les en zie met welk plezier we les geven en krijgen!

De Teenzz (8-13 jaar) werken aan de musical Minoes. Hun open les is op 31 maart van 17.30-18.30 uur in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda. Minoes is een poes uit de Emmalaan in het stadje Killendoorn, die in een jongedame is veranderd. Minoes leert de verlegen journalist Tibbe kennen. Minoes helpt Tibbe vervolgens aan nieuwtjes voor de krant, via de “kattenpersdienst”. Hierdoor slaagt Tibbe erin zijn baan te houden. Maar dan gebeuren er vervelende dingen in Killendoorn. Wie heeft dat op zijn geweten? En is er een getuige? Kom dat maar bekijken in deze musical, die niet voor de poes is!

De Youngzz (13-17 jaar) werken aan de musical Wondermeid. Je kunt ze bewonderen op 31 maart van 20.15-21.15 uur in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda. Wondermeid gaat over een buitengewoon sim meisje. Haar omgeving ziet niet waar ze toe in staat is. Dan ontdekt ze dat ze buitengewone gaven bezit en besluit deze te gebruiken om de wereld om haar heen te veranderen.

De Theatergroep (18 jaar en ouder) werkt aan de musical The Wiz. Wil je betoverd worden? Kom dan op 29 maart van 20.15-21.15 uur naar Zaal D’n Appel op Camping D’n Mastendol, Oosterhoutseweg 7 in Rijen. Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de Wizard of Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

De toegang is vanzelfsprekend vrij. Zien we je? Kijk voor meer informatie op www.stichtingnononsense.nl