Ook Glennis Grace is speciale gast tijdens Straks Bekend in Carré op maandag 23 november in Koninklijk Theater Carré. Glennis behoorde in 1998 tot de 14 allereerste studenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze won in 1994 de Soundmixshow met haar vertolking van One Moment in Time van Whitney Houston. In de jaren erna bracht ze diverse cd’s uit, zong ze met artiesten als Frans Bauer, René Froger en Gordon en vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev. In 2011 deed Glennis mee aan het tv programma De Beste Zangers van Nederland en na haar versie van het lied Afscheid kon Nederland niet meer om haar heen en scoorde ze haar eerste nummer 1 hit. Inmiddels behoort Glennis tot de top van de Nederlandse artiesten.

De andere gastartiesten die zullen optreden tijdens Straks Bekend in Carré zijn actrice, presentatrice en zangeres Esmée van Kampen (Hairspray, Sister Act, Familie Kruys), zanger/acteur Stefan de Kogel (Volendam de musical, Zangeres zonder naam de musical, De Jantjes, Jersey Boys, Heerlijk Duurt het Langst), musicalactrice Suzanne de Heij (Sonneveld, The Sound of Music, Sunset Boulevard, Mamma Mia!, Zorro, Wicked, Sister Act) zangeres/actrice Julia Berendse (Voor je ‘t weet, Ordinary Days, Robin Hood), musicalacteur Wesley de Ridder (The Rozettes, Kikker is Jarig, Voor je ‘t weet, Ordinary Days, Raad eens hoeveel ik van je hou) en Christian Seykens (Musical Awards Gala, De Jantjes, GTST).

Na het grote succes in 2013, presenteert Koninklijk Theater Carré voor de tweede keer alle talenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater tijdens één gezamenlijke voorstelling: ‘Straks bekend in Carré’. Tijdens deze avond passeren songs uit zowel klassieke als hedendaagse musicals de revue passeren. De voorstelling staat onder artistieke leiding van Frank Sanders. Steven Moonen tekent voor de scèneregie. Arrangementen en muzikale begeleiding door Billy Maluw, Joni van Rossum en Hilmar Leujes. De presentatie ligt in de handen van Esmée van Kampen en Christian Seykens.

Straks Bekend in Carré is te zien op maandag 23 november in Koninklijk Theater Carré. Loge en 1e Rang zijn uitverkocht. De laatste kaarten zijn te reserveren via www.carre.nl.