Vorige week werd al bekend dat Simone Kleinsma een alternate krijgt. Vandaag kunnen we onthullen dat Frans Mulder de alternate wordt van Jon van Eerd.

Frans Mulder

Frans Mulder werkte de afgelopen jaren al eerder voor Stage Entertainment. Zo was hij te zien in The Little Mermaid en Sister Act. In 1985 werd hij door Haye van der Heijden voor de theatergroep Purper gevraagd. Later werd hij de spil van deze groep, waarbij de meeste teksten en de regie van zijn hand waren. In 2005 kwam hij met een eerste soloprogramma. Mulder schreef daarnaast veel liedjes voor andere artiesten.

Jon van Eerd tobt met een knieblessure en wordt op het moment vervangen door Ger Otte. Wanneer Frans Mulder de rol van John Hogendoorn gaat spelen, is nog niet bekend. 

Moeder, wil wil bij de revue

Na het succes van de televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue, presenteert Joop van den Ende Theaterproducties een eigen musicalbewerking van dit ongekend populaire verhaal. Een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laat herleven. De mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit. Moeder, Ik Wil Bij De Revue is exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Lees ook:

Jon van Eerd geveld door knieblessure

Moderne nostalgie in het Beatrixtheater