Op 29 en 30 november en 1 december 2018 zal het beste amateurmusicalensemble van Nederland je meevoeren naar het bruisende New York van de jaren ’80. Dit is een wereld vol met opzichtige nachtclubs, armoedige kroegen en het keiharde leven op straat. Onder begeleiding van een liveband zullen de 25 talenten van On Stage je imponeren met de musical The Life in de WAT-hal in Tilburg.

On Stage

On Stage won in 2017 de Amateur Musical Award in de categorie Beste Ensemble. Een mooiere prijs konden wij ons niet wensen! Onze ijzersterke groep brengt ieder jaar weer een kwalitatief hoogstaande productie op de planken, onder de bezielende leiding van Carla Lagarde-de Waal en Geertje Hochstenbach.

En zo’n krachtig ensemble vraagt om een krachtige musical als The Life! In Nederland is deze musical nog niet eerder volledig uitgevoerd. On begrijpelijk, want zowel het verhaal als de muziek is aangrijpend, ontroerend én entertainend. Daarnaast is het thema ook vandaag de dag nog actueel. Alle elementen voor een hitmusical!

Onder begeleiding van een liveband zullen de 25 talenten van On Stage je meevoeren naar het New York van de jaren ’80. Hier ontmoeten we de vrouwen die – veelal gedongen door hun pooiers – geld verdienen met hun lichaam. Waar sommige vrouwen nog hopen op een beter leven, hebben anderen zich neergelegd bij hun lot. Ondertussen voeren hun pooiers hun eigen onderlinge strijd om status, macht en rijkdom.

Volg de strijd van deze vrouwen en mannen om te overleven op straat. Zal het iemand lukken om een nieuwe start te maken?

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan snel!

De kaartverkoop is van start, en kaarten kunnen gekocht worden via www.onstage-tilburg.nl/kaartverkoop.

De voorstellingen van On Stage zijn ieder jaar weer uitverkocht, dus weer er snel bij!

The Life is te zien op:

  • Donderdag 29 november 2018
  • Vrijdag 30 november 2018
  • Zaterdag 1 december 2018

Reguliere kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Wil je de voorstelling volop ervaren en het gevoel krijgen zelf deel uit te maken van The Life? Bestel dan een VIP-kaart voor € 22,50! Let op: er is maar een beperkt aantal VIP-kaarten.