Musicalvereniging On Stage start met de audities voor haar nieuwste project: The Life. Op 8, 9 en 10 januari 2018 krijgen alle auditanten een kans om het creatief team te overtuigen van hun talenten. Inschrijven voor de audities kan tot 5 januari.

Na een knallend Musicals in Concert, start On Stage in januari 2018 met de nieuwe productie: THE LIFE. The Life is een rauwe en brutale productie die in Nederland nog niet vaak is uitgevoerd. The Life laat het New Yorkse straatleven zien: opzichtige nachtclubs, armoedige kroegen en vrouwen die hun geld verdienen door hun lichaam te verkopen onder het toeziend oog van hun pooiers. We volgen het verhaal van Queen en haar vriend Fleetwood. Queen droomt van een beter leven en werkt op straat om haar droom te verwezenlijken. Ze deelt haar plannen over de toekomst met haar nieuwe vriendin Sonja. Deze plannen lijken echter niet realiseerbaar omdat Fleetwood niet van de drugs af kan blijven. Niet alleen voor Queen valt het leven niet mee… ook anderen zoals Mary, Jojo, Lou, Lacy, Carmen, Tracy, Frenchie, Chi chi en April krijgen het nodige voor hun kiezen.

Musicalvereniging On Stage
On Stage repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het Cultuurhuis Monopole in Tilburg. Naast de wekelijkse repetities zijn er door het jaar heen ook 2 werkweekenden. De voorstellingen van The Life staan gepland voor november 2018. Contributie voor deze productie bedraagt € 300,-.

Wil je meedoen?
Op 8, 9 en 10 januari worden de audities gehouden voor The Life. Tijdens deze audities wordt er getest op de kwaliteiten van zang, spel en dans. Het inschrijfformulier en extra informatie kun je vinden op de website: www.onstage-tilburg.nl/audities. Je kunt je tot 5 januari inschrijven voor de audities.