Speciaal voor de finale van Fourtina, de show waarmee Nurlaila Karim momenteel door het hele land optreedt, ontwierp kunstenaar/fashion designer Dion Varossieau een paar bijzondere schoenen. Bezet met meer dan 1500 Swarovski Strass steentjes per schoen schittert Nurlaila nu helemaal op het podium.

In de finale van de show waarbij de grote hits als ‘Disco Inferno’ en ‘Proud Mary’ de revue passeren komen deze schoenen geheel tot z’n recht. Het flitsende licht zorgt voor een bijzondere schittering op het podium. ‘Met deze glitterschoenen op het podium voel ik meer weer even Dorothy uit ‘The Wiz’ verteld Nurlaila enthousiast, die meteen verteld dat Fourtina doorgaat na de zomer. ‘De positieve reacties van het publiek zijn zo overweldigend, dat we na de zomer weer terugkeren in de theaters!’

Dion, die zijn passie met kunst en creativiteit combineert als live action painter is enorm trots dat zijn schoenen in de show worden gebruikt. ‘Deze schoenen zijn in mijn ogen pareltjes’ verteld Dion. ‘Ge├»nspireerd op de muziek van Tina Turner heb ik mijn verf laten vliegen en spatten op de schoenen waarna ik vervolgens met de hand de Swarovski Strass steentjes heb aangebracht’. ‘Dit zorgt voor een spectaculaire schittering op het podium, ben zo trots op het eind resultaat! Een echte DionV in hart en nieren!’.

Op zaterdagavond 14 maart aanstaande zal Nurlaila de schoenen aan het publiek presenteren tijdens de show in het Crown Theater in Aalsmeer. Deze avond zal ook DionV aanwezig zijn op het ‘Fourtina meets PWR4men’ event welke plaatsvind rondom het theater. Dion zal daar een stoer motorblok van Cor Millenaar BV omtoveren tot een kunstwerk! Na afloop van haar optreden zal Nurlaila Dion hierin komen helpen.

Fourtina meets PWR4men
De mannen zijn het zat dat er alleen maar Ladiesnights worden georganiseerd in het theater en niks voor hun! Dit wordt 14 maart enorm goedgemaakt! Het is tijd voor Power 4 Men (PWR4men). Boten, Dakarauto’s, Jetski’s, Classic Cars, Off Road, reizen, watersport, DJ, casino maar ook chique dames die alle ins en outs van de driftsport gaan bijbrengen. Meer informatie over PWR4men: www.pwr4men.nl

Fourtina reprise
Nu de eerste succesvolle reeks van 25 voorstellingen ten einde loopt zal Fourtina vanaf september weer in diverse theaters te zien zijn. De definitieve speellijst zal eind juni bekend gemaakt worden.

Korte promotie preview van Fourtina: http://youtu.be/6WhNKDb_DD4
Premiere verslag: https://www.youtube.com/watch?v=shNRDPyvvXw

lees ook: Fourtina, het leven begint bij veertig