Nurlaila Karim straalde in de musical Mamma Mia, maar is al een tijdje niet meer te zien. Op haar Facebook laat ze nu de reden daarvan weten: „Mijn lijf liet me in de steek. Of zal ik liever zeggen… mijn lijf heeft me wakker geschud!”

Nurlaila laat op haar Facebook weten dat ze compleet instortte nadat ze een grappig bedoelde blog over haar vermoeidheid had geschreven. De blog werd nooit geplaatst. „Want toen ik klaar was met het schrijven, bleef ik huilen. Ik besefte hoe moe ik ben.” „Moe van jaren racen, rennen, 300 bordjes hooghouden… een huishouden, mijn kinderen, een baan een opstartend bedrijf, een scheiding, een demente vader die overleed en drie verhuizingen….”

Een griepje deed haar uiteindelijk helemaal de das om. Ze werd niet beter en besefte dat haar lichaam aangaf dat ze rust moet nemen. Ze meldde zich ziek en komt voorlopig niet meer terug. „Rosalie de Jong heeft mijn plekje overgenomen in Mamma Mia!” Ze benadrukt dat ze de show ’echt een van de leukste dingen’ vindt die ze ooit heeft gedaan. Maar of ze de komende maanden nog weer te zien zal zijn? „Dat zal mijn lijf me aangeven.”

Lees ook:
Nurlaila Karim & Tony Neef varen mee met de Musical Cruise 2020

Foto: Wilma van der Werf