Vandaag waren we te gast op een van de nieuwste schepen van de Holland Amerika Lijn, de Statendam. Dit schip is voorzien van alle moderne snufjes en is van alle luxe voorzien. Dit schip zal functioneren als het verblijf van de gasten van de Musicalcruise die koers zal zetten naar de schitterende Noorse Fjorden.

Vandaag mochten de cast en wij alvast een kijkje aan boord nemen en maakten wij de volgende reportage.

 

Bent u een musicalliefhebber en wilt u graag een fjordencruise maken en uniek entertainment ervaren dan is dit de juiste gelegenheid. Dit jaar zullen Jon van Eerd, Mariska van Kolck, Stanley Burleson, Marcel Visscher, Julia Berendse, Liss Walravens en David van den Tempel de artiesten zijn die de diverse optredens zullen verzorgen. De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw die al vaker zijn medewerking verleende aan diverse musicalproducties.

Naast meer dan 10 optredens waarbij de musicalsterren liedjes zingen uit hun uitgebreide musicalrepertoire, maakt u ze ook van dichtbij mee tijdens een meet & greet, cocktailparty, musical quiz en ‘Sing Along’.

Dit alles maakt onderdeel uit van de 8-daagse fjorden-cruise waarbij u overdag indrukwekkend natuurschoon bekijkt en u typisch Noorse dorpen en steden bezoekt. ‘s Avonds geniet u van alle luxe en comfort aan boord én van exclusief top-entertainment.

Meer informatie over het boeken van deze cruise kunt u hier vinden: https://www.zeetours.nl/cruises/noord-europa/63602/musical-cruise-2019-noorse-fjorden-vanuit-amsterdam/

Lees ook:
Musical Cruise 2019 met sterrencast naar Noorwegen