Wat ooit begon als een grap, is inmiddels een traditie geworden. Voor de achtste achtereenvolgende keer schreef en regisseerde Michiel Varga de mannenvoorstelling van de Frank Sanders Akademie. Mannen uit de laatste drie leerjaren doen mee aan de voorstelling “No maden”.

Waren het de afgelopen jaren superhelden, wereldleiders, modellen, boeren, hotelgasten, kantoor collegae en mijnwerkers. Nu was het de beurt aan zwervers. De zwervers hebben verschillende achtergronden. Zo is er een ex-musicalster die regelmatig in gezang uitbarst, een groenteman die zijn zaak heeft moeten verkopen en een vader van zeven zonen. Allemaal wonen ze al jaren met elkaar in een kamp. Dan komen er drie nieuwe mannen die ook in het kamp willen wonen. Waarom willen ze in het kamp wonen? Wat is de werkelijke reden? Dit zorgt voor hilarische momenten en een onderliggende boodschap. Op een subtiele manier wordt meegegeven dat niet alle mensen over een kam moeten worden geschoren. Want hoe is de harde politicus die tegen homo’s en buitenlanders is, in werkelijkheid?

No maden mannenvoorstelling 2016 54

Als vaste bezoeker weet je dat de voorstelling voor iedereen fataal afloopt, maar dat maakt het plezier er niet minder om aangezien de aanloop altijd weer anders is. De voorstelling heeft verrassende, absurde en hilarische momenten waarbij er oog voor het detail is. Met name waar het gaat om timing van de komische momenten gecombineerd met de geluidseffecten.

No maden mannenvoorstelling 2016 90

Het aanwezige publiek was aangenaam verrast en iedereen heeft weer genoten van deze voorstelling. De Frank Sanders Akademie toont met deze voorstelling weer aan dat deze eigen initiatieven mooie voorstellingen kunnen worden die goed worden gespeeld. Deze voorstelling is daar weer een bewijs van.

Cast: Bastiaan de Haan, Rob Bakker, Mitch Blaauw, Kylian de Rooij, Lucas van Elshout, Melle Berendse, Jelle Verbogt, Joey Leroy, Robin Hissink en Sjors Arts

Voor de fotoreportage klikt u hier.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.