In 2015 wordt Nijntje 60 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumconcert in de Nederlandse theaters. De première van Nijntje viert feest vindt plaats op 22 februari in TivoliVredenburg in Utrecht, de stad waar Nijntje is geboren. Speciaal voor dit concert maakten Ivo de Wijs en Henny Vrienten nieuwe feestliedjes.

In Nijntje viert feest komt de hele konijnenfamilie naar het theater: vader pluis, moeder pluis, oma pluis en natuurlijk nijn en haar beste vriendin nina. We horen de leukste nummers uit de drie eerdere musicals, aangevuld met spiksplinternieuwe feestliedjes van Ivo de Wijs en Henny Vrienten. De eerdere nijntje-liedjes schreef Ivo de Wijs samen met Joop Stokkermans.

Nijntje viert feest is een sprankelende muzikale middag en een prachtige kennismaking voor de allerkleinsten met een écht theaterconcert. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is ook nijntje. Hollands bekendste konijn is een succes over de hele wereld.

Producent: Theater Familie BV
Naar de verhalen van : Dick Bruna
Liedteksten : Ivo de Wijs
Muziek : Joop Stokkermans en Henny Vrienten
Regie : Bruun Kuijt
Met : Karin Bos (nijntje), Maria Hengst (nina), Femke Bouma (moeder pluis), Rufus Hegeman (vader pluis) en Sanne Bosman (oma pluis en willemijn)
Première : zo 22 februari, Tivoli Vredenburg, Utrecht
Speelperiode : januari t/m mei 2015

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik