Ruud de Graaf en Hans Cornelissen maken bekend dat Alfred van den Heuvel, Joey Ferre en Dorien Haan de hoofdrollen gaan spelen in de nieuwe hilarische theatervoorstelling ‘Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde’.

De voorstelling gaat 14 oktober 2013 in première in de Goudse Schouwburg en is tot en met 15 februari 2014 te zien in de Nederlandse theaters.
De theatervoorstelling Is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller voor alle vrouwen die meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw beter te begrijpen. Adam en Eva, Henk en Ingrid, Romeo en Julia, ze blijven elkaar verbazen. Maar zowel voor alle vrouwen als voor alle mannen geldt: je kunt niet met, maar zeker ook niet zonder! Paul van Ewijk verzorgt de regie en Allard Blom schrijft het script.

Het verhaal
Een ‘autoriteit’ op het gebied van relaties tussen mannen en vrouwen, confronteert met zijn ideeën wijsheden een jong stel. De situaties op het vlak van liefde, sex, jaloezie, kinderwens, e.t c. worden door het jonge stel op confronterende en pikante wijze verbeeld. En dan blijkt er ook nog een onverwachte link te bestaan tussen de man/de specialist en het stel.

VROUW: MAAKT DEZE JURK M’N KONT DIK ?
MAN: NEE SCHAT, DAT DOE DIE DOOS BONBONS VAN DAARNET

Cast en creatives
Met: Alfred van den Heuvel (o.a. Kinderen geen bezwaar, ‘Allo ‘Allo, Midlife!),
Joey Ferre (o.a. Saturday Night Fever, Live4You), Dorien Haan (o.a. Help ik heb
mijn vrouw zwanger gemaakt , Doe Maar).
Producenten: Ruud de Graaf en Hans Cornelissen
Regie: Paul van Ewijk,
Script : Allard Blom.

Speelplan
Première: 14 oktober 2013, Goudse Schouwburg te Gouda
Tour: 2 oktober 2013 t/m 15 februari 2014

Meer informatie
www.degraafencornelissen.nl