NANOEK, de producent van vernieuwende musicals, presenteert aankomend seizoen de nieuwe musical MELK. MELK vertelt het verhaal van het moederschap in al haar facetten, met rollen voor o.a. musicalacteurs Mylene d’Anjou en Jonathan Demoor.

 “Niemand is van nature moeder; je wordt het. Met vallen en opstaan,” aldus Anouk Beugels, artistiek leider van NANOEK. Het vernieuwende collectief van musicaltalent maakt al sinds hun start grote opgang in het Nederlandse musicalgenre en wordt bejubeld in de pers als een verrijking voor het vakgebied.

Mylène d’Anjou: ‘’Wat mij betreft is het belangrijk dat er nieuwe musicals geschreven worden; cultuur is altijd gebaat bij nieuw, goed en gedurfd materiaal. NANOEK is daar een prachtig voorbeeld van; met humor en lichtheid actuele onderwerpen aanpakken, omdraaien en binnenste buiten keren.

Zoals het moederschap, een thema waar we heerlijk de tanden in kunnen zetten en waarvan je misschien kunt denken dat alles er al over gezegd is, totdat je MELK van NANOEK hebt gezien…’’

 Over MELK

In MELK volgt het publiek een moeder die uit wanhoop in haar kofferbak gaat liggen, de enige plek waar ze echt niets meer moet. Ouders die niet alleen hun kind verliezen, maar langzaam ook elkaar. Een hoogzwangere vrouw die zich staande probeert te houden tussen de verwachtingen van haar eigen familie en tegelijkertijd wordt bedolven onder Instagram-adviezen en momfluencers. Maar ook de persoon die geen kinderen wil, het stel bij wie het niet lukt, de vrouw bij wie het er gewoon nooit van gekomen is.

 MELK is een musical die volledig meebeweegt op elektronische muziek vol eerlijkheid, lef en humor, gemaakt en verteld door een collectief van explosief musicaltalent. Na het zien van deze ‘motherfokking’ musical kijk je met een andere blik naar je moeder, jezelf en die irritante vrouw met het krijsende kind in een vliegtuig.

MELK is vanaf oktober te zien in diverse theaters. Voor meer informatie en tickets zie; stichtingnanoek.nl