Zodiac de musical is een nieuwe originele Nederlandse productie die door een collectief van vooraanstaande theatermakers gemaakt is en in seizoen 20/21 uitgebracht wordt. Omdat het een grootschalig project is, dat op een bijzondere locatie in Nederland plaats moet gaan vinden, zoeken de producenten nog een aantal investeerders. Potentiële investeerders en andere belanghebbenden zijn welkom op de demonstratievoorstelling die gegeven wordt op dinsdagavond 19 maart 2019 in het Planetarium van Artis Amsterdam. Zij kunnen zich aanmelden via de website https://www.zodiacdemusical.nl

Zodiac (dierenriem) is een bijzondere musical die twee thema’s combineert: ruime fantasie waarin de sterrenbeelden tot leven komen en de keiharde realiteit van de verwaarlozing van de aarde door de mensheid. En het gaat ook over liefde: jonge ontluikende liefde en nieuw hervonden liefde. Het is een voorstelling die drijft op de geest van deze tijd! Het script is van de hand van Dick van den Heuvel (Musical Award voor Was getekend Annie MG Schmidt). De muziek is van Fons Merkies (De Luizenmoeder) en Jeroen Sleyfer (The Addams Family).

Producent en initiatiefnemer is Peet Nieuwenhuijsen van Muzicalz BV uit Breda en hij werkt samen met Gerda van Roshum en Joris van Harmelen van Homemade Productions uit Amsterdam. Personen of organisaties die cultuur belangrijk vinden en staan achter de duurzaamheidsboodschap van Zodiac, worden in de gelegenheid gesteld te participeren in de musical. Als het goed loopt, staat daar een aantrekkelijk rendement tegenover. De makers hopen tot één miljoen euro op te halen, maar participeren kan al vanaf tienduizend euro.

In de demonstratievoorstelling geven musicalsterren als Lone van Roosendaal, René van Kooten en Stanley Burleson een eerste impressie van Zodiac de musical op dinsdagavond 19 maart 2019 in het Planetarium van Artis Amsterdam. Wie als investeerder of andere belanghebbende kennis wil maken met Zodiac de musical, kan zich hiervoor kosteloos aanmelden via de website https://www.zodiacdemusical.nl.