Sinds 1 januari 2012 is Corine Laurant (47) de nieuwe directeur van de NKT Theaterschool in Purmerend. Laurant is geschoold in het bedrijfskundig management. Als adjunct directeur en relationship manager werkte ze in de sector welzijn en onderwijs.

Haar werk combineerde ze met verschillende andere functies. Zo was zij voorzitter van de rekenkamercommissie Wormerland en vice-voorzitter van de rekenkamercommissie Purmerend waar zij onderzoek deed naar doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het gemeentelijk bestuur en beleid.

Laurant was bestuurlijk actief binnen diverse geledingen binnen de media, alsmede een aantal holding- en werkmaatschappijen. Corine Laurant onderstreept de visie en doelstelling van het NKT en zal zich krachtig inzetten voor behoud en vernieuwing van de NKT Theaterschool. De Theaterschool waar voor ieder kind een plek is waar zij de magie van het theater leren kennen.

De NKT Theaterschool is een plek waar jongeren de magie van het theater leren kennen. Waar ze de vreugde leren kennen van samen zingen, dansen, het werken aan een toneelstuk of musical. Zelf iets schrijven!  Waar ze hun eigen creativiteit kunnen ontdekken, ontwikkelen en tentoonstellen. Alles onder begeleiding van ervaren docenten.

De NKT Theaterschool is ook een plek waar de leerlingen als mens serieus genomen worden en niet afgedaan worden als ‘kinderen’ zonder eigen mening. Een plek waar ze zich kwetsbaar kunnen opstellen. Waar ze zich niet alleen in een bepaald vak kunnen bekwamen maar ook als ruimdenkend ondernemend persoon kunnen ontwikkelen. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.