Na het succes van het afgelopen seizoen is Spijt de musical terug in het theater. Deze nieuwe Nederlandse jeugdmusical naar het beroemde boek van Carry Slee is van 1 oktober tot en met 6 november in het hele land te zien. Voor de reprise heeft producent Homemade Productions twee castwisselingen gemaakt.

Nieuw in de cast zijn Vera de Koster en Ellis Broeksteeg. De rest van de cast is ongewijzigd en bestaat uit Marco Hoving, Rose-Anne van Elswijk, Daan Smits, Mike Levens en Bjorn Wilbers. Afgelopen jaar won Spijt de musical De Young Positive Media Award 2016 en de Musicalworld Award voor Beste Jeugdvoorstelling.

SPIJT de musical
Jochem wordt dagelijks gepest en getreiterd. Er zijn weinig klasgenoten die hem helpen. David zou wel willen, maar die is ook heel druk met zijn band en z’n verliefdheid op Vera. Op het grote schoolfeest gaat het mis. Jochem wordt dronken gevoerd, David denkt dat Vera met een ander zoent en is woedend. Als Jochem hem om hulp vraagt, is hij zo kwaad dat hij wegloopt. Die nacht lijkt Jochem van huis weggelopen. David en Vera gaan op zoek, en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.

‘SPIJT’ is één van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee. De verfilming in 2013 kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm. Dick van den Heuvel schreef het script van de film en tekent voor de musical voor het scenario en de regie. Van de makers van de succesvolle musical ‘Afblijven’. ‘SPIJT de musical’ speelt vanaf 1 oktober en is daarna in nog 16 theaters in heel Nederland te zien. Voor meer informatie en de complete speellijst: www.spijtmusical.nl.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.