Afgelopen vrijdag- en zaterdagavond swingde de Groenmarktkerk in Haarlem aan alle kanten. Van Tok Music Entertainment presenteerde de opening van het kerstseizoen 2018 onder de naam It’s Christmas time – The Santa edition.

Tijdens dit muzikale event stonden mooie mensen op het podium. De presentatie lag in handen van Vajen van den Bosch en Matthijs van der Meer. Daarnaast stonden zij op het podium met Steffen Morrison, Guimar van der Weele en speciaal uit Engeland overgevlogen Jenna Lee-James. In Engeland heeft zij al vele rollen mogen vertolken in prachtige musicals.

Ook waren er zes Holly Jolly kids en vier Christmas dancers die de kerstshow een extra tintje gaven. Wat een geweldige stemmen hebben die lieve kinderen. Ook Santa Claus (Barry Stevens) kwam ons een bezoek brengen.

Het was een geweldige avond. Enkele vaste kerstnummers zaten in een sfeervol jasje en daarnaast werden ook nummers gezongen van bijvoorbeeld Gloria Estefan, die Vajen natuurlijk als de beste kan zingen. De ambiance van de mooie kerk zorgde dat de nummers goed tot zijn recht kwamen en de stem van Jenna bracht tranen in de ogen.

Ook werd er aandacht besteed aan oorlogsveteranen, zij betraden in uniform het podium en werden in het licht gezet.

Het kerstseizoen is met recht geopend!

Musicalsites wenst u een mooie kerstdagen!

Verslag en foto’s: Marloes Romeijn