Vandaag is het Halloween. Geen beter moment voor de start van de kaartverkoop van de musical The Addams Family gespeeld door Musicalvereniging Zwaag. In de laatste twee weekenden van januari speelt de vereniging maar liefst vijf voorstellingen van deze gitzwarte musical. De leukste en meest duistere musicalfamilie was vorig jaar nog te bewonderen in de nationale tournee geproduceerd door TEC Entertainment en werd bekroond met een award voor beste musical.

In de musical schitteren vanzelfsprekend de bekende leden van de Addams Family, die zich totaal niet bewust zijn van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. De eeuwenoude bouwstenen van de familie zijn eerlijkheid, openheid en familietrouw. Deze komen onder druk te staan als dochter Wednesday Addams verliefd wordt op de jonge Lucas Polderman; zoon uit een doodnormaal gezin uit Andijk

Wednesday besluit dit geheim uitsluitend te delen met haar vader Gomez. Daarmee heeft hij voor het eerst een geheim voor zijn vrouw Morticia en wordt gedwongen te breken met de familiewetten. Alles verandert als de familie Polderman op de stoep staat voor een kennismakingsdiner in huize Addams. De chaos lijkt compleet als sluimerende gevoelens worden openbaart en daarmee de liefde op de proef wordt gesteld.

Musicalvereniging Zwaag is een ambitieuze vereniging waar talentontwikkeling, vernieuwing, originaliteit en plezier bovenaan staan. In hun musicalkeuze profileert de groep zich met originele keuzes en ambitieuze plannen. De vereniging staat ook dit jaar weer onder professionele leiding van artistiek leider en regisseur Peter Groenendijk, muzikaal leider en vocal coach Marieke van Diepen en choreografe Marije Slippens.

The Addams Family is te zien op 17, 18, 19, 24 en 25 januari 2020 in Partycentrum De Witte Valk in Zwaag (gemeente Hoorn). Kaarten à € 17,50 zijn te reserveren via www.musicalzwaag.nl