Na de succesvolle Nederlandse première Big Fish brengt Starlight Boulevard weer een unieke show op de planken.

De musical Pippin is 26 t/m 29 maart 2020 te zien in het Fulcotheater in IJsselstein. Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt deze show nu op geheel eigen wijze.

In de musical gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale…

Een sterk artistiek team voor het ambitieuze Starlight

Met een professioneel artistiek team haalt Starlight Boulevard het beste in zichzelf naar boven. Muzikaal leider Gerben Kruisselbrink (The New Voices, Steengroeve Theater), regisseur André van Hest (MusicAllFactory, Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar van Stage Entertainment) en choreografe Liesanne van Dongen (My Fair Lady, Evita, The Magic of Jeans) zijn de creatieve geesten achter Pippin.

Pippin wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Stichting Elise Mathilde Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Kaarten zijn te koop bij het Fulcotheater te IJsselstein.

Over Starlight Boulevard

Starlight Boulevard is een enthousiaste en ambitieuze musicalgroep in Utrecht, met een sterke passie voor muziektheater. Met onze shows willen we ons publiek vermaken, maar ook prikkelen door een verhaal met diepgang. We streven ernaar maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar te maken, en gaan daarvoor graag de samenwerking aan met een maatschappelijke partner. Voor onze vorige productie Big Fish was dat het KWF. Meer weten? Bezoek onze website.