Musicalsterren Carolina Dijkhuizen, Nathalie van Gent, Charly Luske en Clayton Peroti traden op in de kapel van Ziekenhuis Bernhoven in Oss, tijdens het Lions Nieuwjaarsconcert op vrijdag 8 januari 2011.

De leden van de club maken zich onder meer sterk voor projecten als Stichting Huifbed, Stichting Hulphond en het Prinses Christina Concours. Met winnaars van deze laatste organisatie verzorgt de Lions Club Oss al jarenlang het Nieuwjaarsconcert.

nieuwjaarsconcert-161

Het optreden bestond uit een mix van musical  en swingende popsongs. Na enige rustige nummers besloot de groep dat het dak er af moest en dat gebeurde ook daadwerkelijk.

nieuwjaarsconcert-64

De combinatie van deze vier zangeressen en zangers is er een om in te lijsten. De mooie jazzy stem van Nathalie, de ruige rock van Charly, de smooth voice van Clayton en last but not least Carolina waarvan het lijkt of ze elke stijl aan kan.

Dit concert werd verzorgd door Shows & Events dat van elke concert een feest lijkt te maken. Helaas werd het concert iets ingekort vanwege het krappe tijdsschema maar dit had geen negatieve invloed op het feest dat daarna nog enige uurtjes verder ging.

De fotoreportage staat op deze link.