Elindo Avastia speelde in de musical Kinky Boots in het ensemble en was alternate Lola. Niet alleen Kinky Boots is gestopt maar ook alle producties in Nederland liggen stil en zijn in een aantal gevallen geannuleerd. Iedereen zit nu thuis en wij spraken met Elindo.
 

Elindo Avastia

Elindo Avastia studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg waar hij de opleiding Muziektheater volgde. Daar kreeg hij onder anderen les van Edward Hoepelman.

Elindo was al eerder te zien in de musicals The Color Purple en Mamma Mia! waarin hij de cover was van de rol van Sky.

Naast zijn musicalwerk is Elindo breed georiënteerd. In 2013 was hij te zien in de Z@pp-serie Vrijland. Sinds 2014 speelt Elindo als Jimmy in de razend populaire televisieserie Ghost Rockers van Studio 100 en Nickelodeon. Naast vier tv-seizoenen, twee
theatertournees, optredens in het Sportpaleis en de Ziggo Dome, is er ook een bioscoopfilm van Ghost Rockers gemaakt die door meer dan 135.000 Vlamingen werd bekeken. Elindo presenteerde ook het programma Totally Fit Kidz op RTL Telekids en voor Ketnet presenteerde hij zijn eigen programma @Elindo, over social media en mediawijsheid.

Daarnaast spreekt Elindo verschillende stemmen voor animatiefilms in en heeft hij zijn eigen YouTube kanaal waar hij wekelijks video’s post.

Luister ook naar:
Musicalsites praat met: Chiara Re, choreografe
Musicalsites praat met: Anouk van Laake