Mariska van Kolck,  Stanley Burleson en Jon van Eerd hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen onderscheiden met een Musical Award. Zij worden tijdens de Musical Cruise 2019 ondersteund door een zeer getalenteerd ensemble, bestaande uit Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita).  De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Musicalsites zal verslag doen van deze reis en een kijkje bieden achter de schermen van deze cruise die voert door de schitterende fjorden van Noorwegen.

De route Nieuw Statendam

De route gaat naar Noorwegen en diverse fjorden. Foto’s: Zeetours

Noorse Legenden

De Musical Cruise 2019 vertrekt op 8 september a.s. met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vanuit Amsterdam voor de 8-daagse Noorse Legende cruise langs de adembenemende Noorse fjorden. De Musical Cruise 2019 vaart  door het indrukwekkende natuurschoon, waaronder de prachtige Hardangerfjord en de Geirangerfjord, en meert aan bij verschillende plaatsen, waaronder Alesund, Bergen en Eidfjord. Dit alles aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise 2019 worden iedere dag exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2019 gereserveerd hebben via Zeetours of Cruisewinkel.

Lees ook:
Musical Cruise 2019 met sterrencast naar Noorwegen

Foto’s: Zeetours