De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad komt alweer met een zesde editie naar het Luxor Theater. De hilarische voorstelling waarin alle musicals van het afgelopen seizoen op de hak worden genomen, heeft ditmaal als thema InDeWar. Want musicalminnend Nederland is ook in de war.

Volgens aloude theaterwetten zou het publiek in de huidige zware tijden juist vrolijke shows voorgeschoteld moeten krijgen, maar in plaats daarvan bestaat het aanbod grotendeels uit zwaar dramatische shows over oorlog, ziekte en dood. Musicals Gone Mad is zondag 22 en maandag 23 juni te zien in het nieuwe Luxor Theater!

Tijdens Musicals Gone Mad worden bekende musicalnummers voorzien van nieuwe en scherpe teksten en kunnen personages uit verschillende voorstellingen elkaar zomaar ontmoeten. Het thema InDeWar heeft alles te maken met de vele zware dramatische shows die op dit moment te zien zijn in het theater en waar het publiek massaal op afkomt, dit in tegenstelling tot de natuurlijke behoefte aan vrolijke, luchtige voorstellingen in tijden van crisis.

De cast bestaat uit Marleen van der Loo uit Love Story, Rein Kolpa uit The Sound of Music, Cinthia de Neef uit All Shook Up – Love Me Tender, Tessa Sunniva van Tol uit The Little Mermaid, Carolina Mout uit Beauty and The Beast, Maarten Smeele uit Jersey Boys en Jorge Verkroost uit Ciske de Rat.
Om het allemaal nog verwarrender te maken is de zesde editie van Musicals Gone Mad dit keer te zien in het nieuwe Luxor Theater in plaats van het oude Luxor Theater.

Locatie: nieuwe Luxor Theater
Datum: zo 22 en ma 23 juni 2014
Aanvang: zo 19.00 uur, ma 20.00 uur
Prijs: Vanaf € 21
Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-1153-Musicals-Gone-Mad

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of aan de kassa van het theater, 010 – 484 33 33. De kassa is van ma t/m za telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 18.00 uur, en geopend op ma t/m za van 16.00 tot 18.00 uur.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.