Typische Rotterdamse plekken waren gisteren het decor voor Musicals aan de Maas. Zo kon je Naomi van der Linden, Irene Kuiper en Bill van Dijk tegenkomen bij de kubuswoningen. Maike Boerdam was met twee spelers uit Cats in de Markthal. Rotterdam CS was de plek waar je Lone van Roosendaal, René van Kooten, Dennis Willekens en Rogier in ’t Hout tegen het lijf kon lopen en bij Schorem en de Feyenoordshop waren Jasper Demollin, Bart van den Donker, Jon van Eerd, Gioia Parijs en Diederik Rep.

Musicals aan de Maas

Bijna alle hoofdrolspelers uit de producties openden het nieuwe musicalseizoen. De acteurs kwamen gekleed, geschminkt en gekapt in de outfit van hun rol met twee watertaxi’s aan bij het Nieuwe Luxor Theater. Met meer dan 120 voorstellingen en 17 musicals heeft Luxor komend seizoen het grootse musicalaanbod van Nederland. Eenmaal binnen vertelde Frits Sissing meer over Musicals aan de Maas en onthulde hij met directeur Marc van Kaam een gigantische afdruk van het campagnebeeld. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de Amateur Musical Awards de komende drie jaar in het nieuwe Luxor te zien zullen zijn. Directeur Marc van Kaam is trots zoveel voorstellingen in het theater te hebben en is blij met de breedte van het aanbod.

De 17 musicals zijn heel verschillend: van grote tot intieme producties en van originele nieuwe Nederlandse titels tot internationale successen en maar liefst 5 premières. Het gaat om de volgende musicals: AllStars (premiere), Soof, Cats, Evita, Bridges of Madison County, Charley (premiere), Addams Family (premiere), Color Purple, Bridges of Madisson County, Op Hoop van Zegen, Expeditie Eiland, De Sprookjessprokkelaar (premiere), Marvelous, De Kleine Zeemeermin, De Smurfen (premiere), Best of Broadway en De Brief voor de Koning.

Voor Soof, Cats, Color Purple en The Addams Family is de kaartverkoop al gestart. De kaartverkoop voor de andere musicals begint op zaterdag 19 mei. Kijk voor meer informatie op https://www.luxortheater.nl/home

Bij de presentatie waren aanwezig:

Jasper Demollin en Bart van den Donker (AllStars)

Maike Boerdam (Soof)

Oliver Ramsdale & Megan Armstrong (Cats)

René van Kooten (Evita & Bridges of Madison County)

Jon van Eerd (Charley)

Irene Kuiper (Addams Family)

Naomi van der Linden (Color Purple)

Lone van Roosendaal (Bridges of Madison County)

Bill van Dijk (Op Hoop van Zegen)

Dennis Willekens (Expeditie Eiland)

Diederik Rep & Gioia Parijs (De Sprookjessprokkelaar)

Rogier in ’t Hout (Marvelous)

Voor de fotoreportage klikt u hier