Op zaterdag 23 en zondag 24 juni spelen onze jongste MusicAllFactory talenten (14 – 18 jaar) de voorstelling “Alles is Wonderland.” In 75 minuten nemen deze getalenteerde jongeren je mee op een muzikale en fantasievolle reis in de theaterzaal van Factorium Tilburg.

Alles is Wonderland

Gebroken relatie, gebroken gezin, geen werk en vooral een gebroken hart, zie dan maar eens een nieuwe te start maken. In Alles is Wonderland doet Alice haar uiterste best om haar leven en dat van haar dochter Chloe opnieuw in te richten.  Per toeval komt ze terecht in Wonderland, waar ze hulp krijgt bij haar zoektocht. Een zoektocht naar de weg terug, denkt ze. Een zoektocht naar haarzelf, denken wij. Alles is Wonderland is een dynamische, komische musicaltheaterproductie met een spiegel voor wie erin durft te kijken. De 38 zeer getalenteerde MAF-jongeren brengen vol overgave dit maar vooral hun eigen verhaal en worden hierbij live begeleid door een fantastische band.

Extra info

Locatie:            Factorium Theater – Koningsplein 11A Tilburg

Aanvang:          23 juni 20:15u

24 juni 13:30u en 16:15u

Duur show:       1 uur en 15 minuten zonder pauze

Prijs:                13,50 euro

Reserveren:     www.factorium.nl

Creatives & Factorium Coaches

Geertje Hochstenbach             Spel/Regie/Script/Liedteksten

Veronique van Iersel                Dans/Choreografie/Kostuums

Marnix Wetzer                         Correpetitor/Arrangeur/Conductor

Sofie Dirkx                               Zang/Arrangeur

André van Hest                        Liedteksten

Annerieke Groen                     Vertaling

 

Over de MusicAllFactory

Sinds 1995 levert de MusicAllFactory talenten voor de musicalpodia in binnen- en buitenland. En daar zijn we trots op. In het inmiddels 25-jarig bestaan heeft de MusicAllFactory zich ontwikkeld tot een professionele deeltijdopleiding met een levendige afdeling voor de jongeren (14-18 jaar), een robuuste afdeling voor de volwassenen (18-30 jaar), een tak voor de jonge supertalenten van Nederland met al flink wat podiumervaring (MAF Junior) en een nieuwe afdeling voor Muziektheater Klassiek (MUK). Het ontdekken en ontwikkelen van talent is een kwestie van jaren hard werken. Factorium investeert in de jeugd; zo kun je bij onze Musical4U al terecht vanaf 9 jaar, voor je plezier en om te ontdekken of je meer wilt en kunt met het vak Musical.

Grande finale tijdens de Nederlandse Musical Dagen

Een grandiozere finale kun je niet wensen want op 29 en 30 juni sluiten we onze “Juni Musical Maand” af met een optreden van de MusicAllFactory tijdens de Summer Sing Along van de Nederlandse Musical Dagen. Ben je benieuwd naar de talenten van morgen? De musicals van het volgend theaterseizoen? Kom naar de Nederlandse Musical Dagen en zing de bekendste musicalhits met ons mee!

Factorium is een huis voor podiumkunsten. Wij laten mensen schitteren en helpen hen hun talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Niet alleen tijdens het volgen van een cursus theater, muziek, dans en musical, maar ook tijdens optredens en projecten in de wijk of op school. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie: www.factorium.nl