Op 27 en 28 juni spelen de MusicAllFactory jongeren uit Tilburg een nieuwe eindvoorstelling in het Factorium Theater. De voorstelling werd vanochtend bekendgemaakt door baktalent en winnares (2019) van Heel Holland Bakt, Anouk Glaudemans. Een speciale dag met een speciale taart uit eigen keuken.

#KevinKoopman  

#KevinKoopman is een ontroerend mooie, rauwe en toch kwetsbare voorstelling waarin 39 zeer getalenteerde MAF-jongeren hun eigen onzekerheid niet uit de weg zullen gaan. Begeleid door een fantastische live band, delen zij een uniek inkijkje in het meestal niet-alledaagse leven van een hedendaagse puber.

Emma Jansen, een doodnormale tiener, worstelt met een sociale onhandigheid waardoor ze lastig vrienden maakt. Van haar therapeut krijgt ze de opdracht om aan zichzelf positieve brieven te schrijven, wat haar zelfvertrouwen een boost moet geven. Emma voert met enige weerstand de opdracht uit, maar kan niet voorkomen dat de brief in verkeerde handen valt. Haar brief wordt twee dagen later gevonden als afscheidsbrief van de zeer ongelukkige Kevin Koopman. Vanaf dat moment raakt Emma verstrikt in een emotioneel en met leugens geweven web van hoopvolle verwachtingen en haar eigen wens tot zichtbaarheid.

Creatives

Spel/regie/script/liedteksten: Geertje Hochstenbach
Dans/choreografie/kostuums: Veronique van Iersel
Correpetitor/arrangeur/muzikaal leider: Marnix Wetzer
Zang/arrangeur: Sofie DirkxTickets: € 15,50 (normaal tarief) / € 13,50 (jongeren tot 18 jaar / studenten / CJP) – bestel via www.factorium.nl.

Locatie: Factorium Theater Tilburg (vrije plaatskeuze).

Wil je van musical je vak maken? Kom auditeren bij de MAF!

14 juni – MusicAllFactory jongeren – 1e ronde zang

3 & 4 juli – MusicAllFactory volwassenen – 1e ronde zang     

25 jaar MusicAllFactory:

Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Factorium

Factorium is een huis voor Muziek, Theater en Dans  waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie:www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
YouTube:  www.youtube.com/user/FactoriumOnline

Credits fotografie: Koektrommel Studio

Lees ook:
MAF-jongeren laten je hart smelten in ‘Winterhart’