Wil je van Musical jouw vak maken? Jezelf verder ontwikkelen in zang, dans en spel?  Les krijgen van ervaren docenten die zelf op het toneel hebben gestaan en een connectie hebben met Hbo-beroepsonderwijs? Ben je bereidt om hard te werken en veel te willen leren? Kom dan auditeren bij de MAF. De inschrijvingen zijn geopend!

Save the date

MusicAllFactory jongeren/junior    ZO 16 juni | 1e ronde        

Info & aanmelden                                  www.factorium.nl/aanmeldenauditiesmafj

Eindvoorstelling Winterhart               29 en 30 juni | Theaters Tilburg

 

MusicAllFactory volwassenen           VR 5 en ZA 6 juli | 1e ronde

Info & aanmelden                                 www.factorium.nl/aanmeldenauditiesmafv                                    

Eindvoorstelling War and Pies        21, 22 en 23 juni | Factorium Theater

 Our stage is yours if…

Wil je van musical jouw vak maken.. Wil je jezelf verder ontwikkelen in zang, spel en dans.. Les krijgen van ervaren docenten die zelf op het toneel hebben gestaan en een connectie hebben met Hbo-beroepsonderwijs en het werkveld.. Jouw vaardigheden extra trainen met Edward Hoepelman en Paul Eenens.. Een fantastische eindproductie maken met live band.. Ben je bereidt om hard te werken, veel te willen leren en je grenzen te verleggen.. Familie worden van de MAF.. Kom dan auditeren!

Om alvast sfeer te komen proeven ben je natuurlijk van harte welkom om te komen kijken naar de eindvoorstellingen van onze MusicAllFactory talenten. Check onze socials voor de laatste MAF stories. 

Info: www.factorium.nl#musicallfactory