Droom je ervan om van musical je vak te maken? Wil je doorstromen naar een voor- of bacheloropleiding richting Muziek- en Musicaltheater? Dan zit je hier goed! Op de MusicAllFactory train je de vaardigheden die je nodig hebt in het musicalvak: zang, dans en spel. Je legt een stevige basis om door te stromen naar vervolgopleidingen. En dat zeggen we niet zomaar. Elk jaar opnieuw zijn we trots op onze leerlingen die toegelaten worden tot een vakopleiding. Onze topdocenten hebben een groot netwerk, werken zelf bij professionele vakopleidingen of gezelschappen en doen er samen met jou alles aan om je tot grote hoogte te brengen. Je krijgt het niet voor niets, de opleiding is pittig, maar met jouw talenten en doorzettingsvermogen kun je je ambities waar maken!

MusicAllFactory        jongeren & junior      1eronde – zo 16 juni   2eronde – vr 21 en za 22 juni

MusicAllFactory        volwassenen              1eronde – vr 5 en za 6 juli  2eronde vr 13 en za 14 sept

Meer info: www.factorium.nl

Locatie:Factorium, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

25 jaar MusicAllFactory

Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele  Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

 Van de junioren tot de volwassenen, bij MusicAllFactory komen talenten samen om onder zeer professionele begeleiding het ambacht van het vak te leren. Om samen met de docenten te ontdekken waar hun kracht en eigenheid ligt, hun talenten verder te perfectioneren en de tools te krijgen om zichzelf uit te dragen. Om ‘ready’ te zijn voor een vervolgopleiding en het werkveld. Dat vergt lef, doorzettingsvermogen en discipline. Bij de MAF wordt veel van je gevraagd, maar je krijgt er minstens zoveel voor terug. Je ontwikkelt je stem en lichaam tot een instrument waar je op kunt en durft te vertrouwen. Onze visie op het vak zorgt ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. Hier vind je de verbinding: met jezelf, met elkaar, met andere opleidingen en toekomstige opdrachtgevers. Samen zijn we MAF! 

Factorium is een huis voor Muziek, Theater en Dans  waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie:www.factorium.nl.

Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
YouTube:  www.youtube.com/user/FactoriumOnline

Foto: Noortje van Gestel

Lees ook:Alles is Wonderland heeft alles in zich