The Cast maakt zich op voor de nieuwe musical Legally Blonde. Alle teksten en scènes zitten erin en de eerste doorloop tijdens het afgelopen repetitieweekend zag er veelbelovend uit! In de resterende maand kunnen de puntjes op de i gezet worden, zodat het publiek zich kan verheugen op een sprankelende musical. Legally Blonde is te zien in het Kennemer Theater op 17, 18 en 19 november 2016.

 

 

Regisseur
Regisseur Martijn Egelmeer kijkt met tevredenheid terug op de eerste volledige doorloop: “Deze musical staat stevig in de steigers en dat is heel knap, want Legally Blonde is een technisch ingewikkelde voorstelling, met snelle decorwisselingen en grote schakels tussen uitbundig en ingetogen. Als regisseur geeft dat vertrouwen in het eindresultaat. Ik ben heel trots op The Cast als groep; ze gaan er allemaal voor: van hoofdrolspelers, bijrollen en dan-sers tot en met de changeurs. De komende weken is het alleen nog bijschaven en zorgen dat de vaart erin blijft, maar dat gaat helemaal goedkomen”, aldus Martijn.
Film
De musical Legally Blonde is gebaseerd op de MGM film met Reese Witherspoon. Elle Woods, een knappe en blonde studente gaat haar ex-vriendje Warner achterna naar de rechtenfaculteit van Harvard. Na allerlei avonturen laat zij zien dat Wettelijk Blond zo gek nog niet is.

LB 166MarijkeWijnsmaHoofdrolTheCastLegallyBlonde
Kaarten
Legally Blonde is een heel leuke familiemusical. De muziek, live gespeeld door het orkest van Grand Circle, de grote dansscènes, de chemie tussen alle spelers van de hechte, enthousiaste groep maken deze musical tot een onvergetelijke! Kaarten voor Legally Blonde op 17, 18 en 19 november zijn te koop via de kassa van het Kennemer Theater in Beverwijk, tel. 0251 221453 of via www.kennemertheater.nl

Musicalgroep The Cast speelt sinds 1990 bekende musicals zoals The Wiz , Aida, Beauty and the Beast, Zorro – De Musical en Cabaret, alsmede eigen producties. De semi-professionele vereniging heeft ongeveer vijfenveertig leden uit heel Noord-Holland. The Cast wordt ondersteund door een groep trouwe donateurs en sponsors.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.