Ben jij degene die houdt van gezelligheid en die daarom graag onderdeel uitmaakt van een bruisende groep? Kun je zingen, dansen en acteren of lijkt het je leuk om dit te leren? Misschien ben je al een goede solozanger en zou je best eens in de spotlights op het podium willen staan… In al die gevallen zijn wij op zoek naar jou! Meld je dan z.s.m. aan voor de audities bij The Cast, de leukste musicalgroep in de omgeving van Castricum. 

Wij brengen bijna jaarlijks een gave productie en beleven plezier aan de repetities én aan alles wat erbij komt kijken. Na de indrukwekkende musical ‘3 Musketiers’ waarmee The Cast vorig jaar in het Kennemer Theater in Beverwijk stond, speelt de ambitieuze musicalgroep medio juni ‘Life! The Greatest show’ (uitverkocht). Een week later worden alweer audities gehouden voor ‘Shrek the Musical’. The Cast wil graag haar ledenbestand uitbreiden. Mannen zijn extra welkom!

Musicalgroep The Cast is opgericht in 1990. De ambities liggen hoog voor deze gedreven groep. Met ondersteuning van een professioneel artistiek team wordt hard gewerkt mooie voorstellingen neer te zetten.

Enthousiaste musicaltalenten (vanaf 16 jaar): schrijf je in voor de audities via info@thecast.nl en kijk eens op onze website www.thecast.nl. Wij repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Castricum. 

Musicalgroep The Cast speelt sinds 1990 bekende musicals zoals The Wiz , Aida, Beauty and the Beast, Zorro – De Musical, Cabaret, Legally Blonde, 3 Musketiers alsmede eigen producties. De semi-professionele vereniging heeft ongeveer veertig leden uit heel Noord-Holland. The Cast wordt ondersteund door een groep trouwe donateurs en sponsors.