Op zondag 26 april organiseert De Musical4daagse Het MusicalEvent van het jaar. Tijdens het event krijg je verschillende workshops van bekende docenten uit het musicalvak! Het MusicalEvent is een speciale dag die helemaal in het teken staat van zingen, dansen en acteren. De lessen zullen door bekende musical artiesten worden gegeven uit o.a. Soldaat van Oranje, Mamma Mia!, en Anastasia. Ook zullen er een lessen worden gegeven door o.a. de zangcoach van Kinderen voor Kinderen Michiel Rozendal.

Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden voor het MusicalEvent. Je hebt geen ervaring nodig. Iedere groep krijgt 4 uur les met aan het einde een presentatie voor de ouders op het podium van de Schouwburg Amstelveen.

Hou jij van zingen, dansen en acteren en wil jij graag door jouw favoriete musicalster worden begeleid? Meld je dan nu aan! En natuurlijk krijgt iedere deelnemer ook een goed gevulde goodiebag!

Ook voor de kinderen van 3 t/m 5 jaar die er van dromen om op een toneel te staan is er een activiteit tijdens het MusicalEvent. Samen met alle ouders kunnen de kinderen kijken naar een avontuurlijke en magische voorstelling die speciaal voor het MusicalEvent is gemaakt. Daarna krijgen de kinderen twee verschillende workshops, aangepast aan het thema van de voorstelling. De workshops zullen plaatsvinden op het echte toneel van Schouwburg Amstelveen!

Belangrijk om te weten

Datum: zondag 26 april 2020

Locatie: Schouwburg Amstelveen

Leeftijd: 3 t/m 5 & 6 t/m 12

Tijden: 6 t/m 12 jaar   | 09:30 tot 14:00
            6 t/m 12 jaar   | 13:00 t/m 17:00

3 t/m 5 jaar     | 09:30 tot 13:00
3 t/m 5 jaar     | 14:00 tot 16:00

Prijzen: 3 t/m 5 jaar €75 + twee extra kaartjes voor de voorstelling voor de ouders

            6 t/m 12 jaar €125 + een goed gevulde godiebag!

Lijkt het jou ook te gek om hier bij te zijn, meld je dan snel aan! VOL = VOL

Aanmelden kan via onze website:
www.musical4daagse.nl/aanmelden-event

#MusicalEvent2020