Het KLEIN Toneel biedt in de omgeving Dordrecht al jaren diverse trainingen en producties aan voor haar amateurspelers, dit voorjaar wordt het aanbod aangevuld met twee bijzondere workshops. De komende maanden zullen twee workshops gegeven worden door professionele acteurs. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit bij Het KLEIN Toneel gespeeld hebt. Jonathan Demoor speelde de hoofdrol in ‘Soldaat van Oranje’ en o.a. in GTST en de musical ‘Next to Normal’. Joost Claes stond naast ‘Soldaat van Oranje’ in o.a. ‘Hij gelooft in mij’ en is de stem van diverse reclames en tekenfilmseries.

Musical Workshop

Op 7 april zal Jonathan Demoor een musicalzang workshop geven. In deze workshop ga je aan de slag met diverse zangtechnieken en werk je aan de interpretatie van een zelfgekozen musicalnummer. Op 25 en 26 mei werkt Joost Claes tijdens een workshop aan tekstinterpretatie. Deze workshop is ideaal wanneer je de diepte in wil en je spel een flinke impuls wilt geven. Tijdens de workshop leer je een tekst van verschillende kanten te bekijken en hoe jij als speler de tekst kunt vormgeven.

De inschrijvingen zijn nu open. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor inschrijven en meer informatie kunt u kijken op www.hetkleintoneel.nl onder ‘trainingen’.