Voor de Nederlandse versie van de Off-Broadway productie ‘Ordinary Days’ is De Brug Musicaltheater op zoek naar een musicalacteur/zanger voor de rol van Jason.

Beschrijving organisatie
Vorig jaar bracht De Brug Musicaltheater de Nederlandse versie van ‘Next Thing You Know’ (‘Voor je ‘t weet’). Deze zomer presenteren ze: ‘Ordinary Days’ (een musical door Adam Gwon). De Brug Musicaltheater bestaat uit een groep jong professionals op het gebied van musicaltheater. Ze werken samen met artistiek leider Steven Moonen (Sweet Charity, Zeldzaam) en muzikaal leider Alan Evans (Cyrano de Musical, Tsjechov de Musical). Ze willen hun publiek kennis laten maken met een puurdere vorm van muzikaal theater door de nadruk te leggen op de verbinding tussen tekst en muziek. Dit doen zij door kleinschalige voorstellingen te produceren en zo een Off-Broadway feel in Nederland te ontwikkelen.

Verhaal
‘Ordinary Days’ volgt vier jong volwassenen die ontdekken hoe hun doodgewone levens op een bijzondere manier met elkaar verbonden zijn. 19 songs, geschreven door Adam Gwon, vertellen het verhaal van Claire, Jason, Warren en Deb, die hun weg proberen te vinden in de wervelende stad.
Rolomschrijving Jason
De openhartige architect Jason probeert zijn vriendin Claire volledig voor zich te winnen, maar hij voelt dat zij zich nog niet helemaal openstelt. Terwijl Jason romantische pogingen doet om hun relatie naar een volgend level te tillen, weigert Claire zich echt aan hem te binden.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de rol van Jason dien je te voldoen aan de volgende eisen:
• Afgestudeerd of student aan een theater-/musicalopleiding
• Stemtype: hoge bariton/tenor
• Tussen de 20 en 30 jaar oud
• Bij voorkeur wonend in omgeving Amsterdam
• (Volledig) beschikbaar in de volgende periode: 8 juni t/m 12 juli

Contactinformatie
Audities vinden begin april plaats in Amsterdam. Om je aan te melden dien je zo snel mogelijk je CV + headshot te mailen naar info@debrugmusicaltheater.nl.
Je hoort dan snel van ons of je bent uitgenodigd voor de audities.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouck de Haan via 06-57567468

Lees ook:

 Voor je ’t weet… ga je in reprise

Genieten van ‘Voor je het weet’