De musicalvereniging van Wognum bestaat dit jaar 60 jaar: tijd voor een feestelijke voorstelling. Hoe kun je dat beter vieren dan met een musical uit de jaren 60? Het is weer tijd voor petticoats, hoge kapsels en vooral veel… Hairspray!

In november brengt Musical Wognum de swingende musical Hairspray op de planken. Hairspray gaat over de enthousiaste en zwaarlijvige Tracy Turnblad, die dolgraag op tv wil dansen in de Corny Collins show. Maar in een wereld waar blank, strak en slank de norm is, krijgen buitenbeentjes als Tracy geen kans. Toch laat Tracy zich niet tegenhouden haar droom na te jagen.

Onder leiding van Djuri Reijnen en Jeroen van Veldhuizen haalt musical Wognum voor deze jubileumvoorstelling alles uit de kast. In de muziek is er een grotere rol weggelegd voor het koor dan gewoonlijk, wat dit jaar een leuke uitdaging is voor het ensemble. Samen met het 9-koppig live orkest en solisten wordt het muzikaal dan ook een feestje!

De vele shownummers vragen daarnaast om spectaculaire dans en daar zetten de leden graag hun tanden in. Ook mochten ze voor het derde jaar de tapschoenen weer uit het stof halen. Met veel nieuwe jonge talenten bruist Musical Wognum van de energie. Niemand stopt de beat!

Komt u de vereniging feliciteren en mee swingen? Gooi uw haar omhoog en beleef het avontuur vol toffe dansmoves, stijve kapsels en parelwitte glimlachen met hen mee.

Uitvoeringsdata: 16, 17, 18 (matinee), 23 en 24 november 2018

Prijs: €17,50, kinderen t/m 12 jaar €12,50

Ook kan er weer een theaterarrangement inclusief diner worden geboekt voor €50,-

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.musicalwognum.nl

Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar: kaarten@musicalwognum.nl