Na een succesvolle reeks uitvoeringen van de musical Hairspray in ons jubileumjaar, staat Musical Wognum weer voor een nieuwe uitdaging, waarbij we u meenemen in een meeslepend drama, met romantiek, geschreven op diepgaande rockmuziek.

Onder leiding van Djuri Reijnen en Jeroen van Veldhuizen zal Musical Wognum in november de musical ‘RENT’ op de planken brengen in Café Restaurant Stam. De musical RENT vertelt het verhaal over een groep jonge, vrijgevochten artiesten en muzikanten die proberen te overleven in New York, tegen de achtergrond van aids-problematiek en klassenstrijd. Deze controversiële en uitdagende musical geeft een kijkje in de tijd waarin het HIV-virus nog het doodvonnis betekende en een ieder op eigen wijze zijn essentie van het leven probeert te vatten. Dit alles in woorden, beeld en muziek. Het belooft ook dit jaar weer een bijzondere voorstelling te worden. 

RENT raakt verschillende actuele thema’s, zoals armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies. Welke keuzes worden maak je als je weet dat je niet lang meer te leven hebt? Hoe betaal je je huur? Hoe belangrijk is vriendschap en liefde voor jou? Acht vrienden leren in een jaar tijd, op weg naar volwassenheid, een belangrijke levensles; Leven voor vandaag is het enige dat telt!

Een musical met vragen en onderwerpen die zeker ook bij de jongeren van nu nog erg leeft en goed aansluit bij hun belevingswereld. Wat de toekomst voor deze 8 vrienden in petto heeft? Ontdek het door deze vrienden een jaar lang, via de camera van Kate, te volgen. RENT is een ode aan de kunst, de liefde en aan vriendschap.

Viva La Vie Bohème

Uitvoeringsdata: 15, 16, 20, 22 en 23 november 2019

Prijs: €17,50, kinderen t/m 12 jaar €12,50

Ook kan er een theaterarrangement inclusief diner worden geboekt voor €50,-

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.musicalwognum.nl

Voor vragen over de kaartverkoop kunt u mailen naar: kaarten@musicalwognum.nl.