De leukste musical sing-a-long van het land komt naar Den Haag! Op vrijdag 11 januari stappen musicalsterren Vajèn van den Bosch (o.a. TheSound of Music en On Your Feet!) en Stanley Burleson (o.a. Miss Saigon,Sister Act en Elisabeth) op het podium van het Zuiderstrandtheater. Kom zelf ook luidkeels meezingen vanuit je stoel. Dit belooft een fantastische zingavond vol bekende musicalliedjes te worden!

Kom op het podium staan naast Stanley!

Zing jij in een koor en heb je altijd al een keer samen met Stanley Burleson willen zingen? Dit is jouw kans! Meld jouw koor en jullie favoriete nummer voor 23 december 2018 aan via emi@kwekersindekunst.nl. Wie weet wordt jouw koor ingeloot en zing je op het podium! De deelnemers op het podium hebben ook een voorstellingskaartje nodig.
Er is een leuke win-actie waarbij bezoekers een meet & greet met Stanley en Vajèn kunnen winnen. Kijk voor meer informatie hier. 
Zing je niet in een koor, maar wil je er wel graag bij zijn? Meezingen kan natuurlijk altijd. Koop je kaartje op www.zuiderstrandtheater.nl/singalong
Kaarten vanaf €11,-.Musical