Gisteravond werd na een ingelaste pauze van ruim tien dagen de theatertournee van de musical Nonsens hervat in een praktisch uitverkochte zaal in Schouwburg Amstelveen.

Eerder moest theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment vijf voorstellingen verplaatsen wegens ziekte van actrice Brigitte Heitzer. Maar het noodlot sloeg toe, want terwijl Brigitte weer aan het herstellen was van de heersende griep, werd bekend dat ook collega Renée van Wegberg hetzelfde virus te pakken had gekregen. Hierdoor moesten ook deze week onverhoopt nog twee voorstellingen verschoven worden. “Na een glorieuze première gingen we allen vol goede moed met de tournee van Nonsens van start,” vertelt artistiek directeur Hans Cornelissen. “En dan hebben we net de pech dat twee van onze topactrices ziek worden. Bijzonder spijtig natuurlijk, maar gelukkig herstelden Brigitte en Renée snel en kon de tournee gisteravond weer volgens de reguliere planning worden hervat.” De musical Nonsens is nog te zien tot en met 5 mei 2016 in de Nederlandse theaters.

De afgelaste voorstellingen worden ingehaald op de volgende data:
24 februari 2016 – Theater De Meervaart
1 maart – Schouwburg Ogterop
9 maart 2016 – Stadstheater Arnhem
18 maart 2016 – De Tamboer
28 maart – Deventer Schouwburg
5 mei – Theater De Meervaart

Nonsens
Een heerlijke avond vol puur en swingend amusement, gebracht door vijf zingende en dansende topcomédiennes! Dat belooft de musical Nonsens het Nederlandse publiek. Met een sterrencast bestaande uit Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg blaast producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment de musicalklassieker nieuw leven in. Een poppenact, een tapdansnummer, prachtige liedjes en een heuse publieksquiz… Alle mogelijke disciplines passeren in Nonsens de revue.

Meer informatie en de volledige speellijst zijn terug te vinden op www.dommelgraafencornelissen.nl.

Lees ook: Première Nonsens