Theater-ensemble Die Kleyne Luyden uit Zaltbommel heeft in haar jubileumjaar gekozen voor de vrolijke variant op My Fair Lady: Me & My Girl (Ik en mijn lief). Op 26, 27 en 28 oktober wordt deze populaire West End musical met live orkest gespeeld in theater De Poorterij te Zaltbommel.

Me & My Girl

‘Me & My Girl ’ gaat over Bill Snibson , een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen, die de erfgenaam van de dertiende graaf van Hareford blijkt te zijn.

Parchester, de familieadvocaat is de erfgenaam op het spoor gekomen en Bill wordt op het landgoed ontboden. Daar schrikken ze nogal van zijn verschijning. Zijn ruwe Cockney-manieren voldoen niet aan de eis van de laatste graaf en zo kan hij de titel en het landgoed niet erven. Hertogin Maria is vastbesloten om hem bij te schaven, maar ze denkt niet dat Bill’s vriendin uit Lambeth, Sally Smith, aan de normen van de aristocratische familie kan gaan voldoen.

Lady Jacqueline geeft haar verloofde, Gerald Bollingbrooke  de bons en zet haar zinnen op Bill, maar die blijft zijn eigen meisje, de eenvoudige Sally, trouw. Sally snapt op een gegeven moment, dat ze niet in het nieuwe leven van Bill past en gaat terug naar Lambeth.

Sir John, die in het geheim verliefd is op hertogin Maria, komt op een idee…

Eindigt deze komedie dan toch voor iedereen op een gelukkige manier?

Reserveren

Kaarten reserveren bij De Poorterij: www.de-poorterij.nl