Aanstaande september gaat Daphne Bruineberg Productions van start met alweer haar vierde musical productie voor amateurs. In Amersfoort zal in juni 2020 de musical Chicago spelen in de grote zaal van Flint Amersfoort. Naast Amersfoort worden er komend jaar voorstellingen gespeeld in Zaandam (juni 2020, Rent) en Alphen a/d Rijn (november 2019, The Wiz). Om de start van het nieuwe seizoen te vieren en om de mogelijkheid te bieden kennis te maken met de producent, organiseert Daphne Bruineberg Productions in de derde week van augustus 2019 de Musical Intro Week.
 
De workshops worden gegeven door professionals uit het musicalvak, aangevuld door drie hoofdrolspelers uit de professionele versies van de voorstellingen die komend seizoen worden gespeeld. Dit zijn Ruud van Overdijk (Roger in Rent), Jerrel Houtsnee (Blikkenman in The Wiz) en Tony Neef (Billy Flynn in Chicago). De overige workshops worden gegeven door Rosite van der Wouden (Pianist / Koorrepetitor Stage Entertainment) en Bernadette Dengler (Choreograaf). 

Daphne Bruineberg Productions produceert grote zaal musicals voor amateurs. Hierbij wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijk niveau. Tot nu toe produceerde Daphne Bruineberg Productions Disney’s High School Musical, The Wiz, Rent en in 2020 Chicago. 

Meer informatie en aanmelden via www.bruineberg.nl/musical-intro-week

Maandag 19 augustus 2019
Locatie: Zaandam
Musical: Rent
Workshop 1: Rosite van der Wouden – Koorzang
Workshop 2: Ruud van Overdijk – Zang / interpretatie

Donderdag 22 augustus 2019
Locatie: Alphen a/d Rijn
Musical: The Wiz
Workshop 1: Bernadette Dengler – Dans
Workshop 2: Jerrel Houtsnee – Musical

Zaterdag 24 augustus 2019
Locatie: Baarn / Amersfoort
Musical: Chicago
Workshop 1: Bernadette Dengler – Dans
Masterclass: Tony Neef – interpretatie
 
Kosten: € 75 per persoon per dag
Toeslag deelname masterclass Tony Neef: € 25 per persoon (max 12 deelnemers)