Afgelopen zondag is de Musical cruise vertrokken uit Amsterdam. Na een dag op zee zijn de gasten en de cast van de Musical cruise aangekomen in Noorwegen. De cast bestaat uit; Stanley Burleson, Mariska van Kolck en Jon van Eerd.

Zij worden ondersteund door een ensemble bestaande uit; Marcel Visscher (Caro!), Julia Berendse (The Addams Family), Liss Walravens (The Addams Family) en David van den Tempel (Evita). De muzikale leiding is in handen van Billy Maluw (The Voice of Holland).

Tijdens de reis worden diverse plaatsen aangedaan in Noorwegen.

Tijdens de overtocht en zelfs voor vertrek werden diverse optredens verzorgt door de cast van de Musical cruise. Wij maakten een kort videoverslag van de eerste twee dagen.

Naast concerten wordt er aan boord een Sing-along, Musical quiz, Cocktailparty en Meet & Greet gehouden met de artiesten. Deze exclusieve activiteiten zijn alleen toegankelijk voor gasten van Zeetours en Cruisewinkel die dit speciale musical arrangement geboekt hebben.

De cast heeft geruime tijd gerepeteerd voor aanvang van de cruise maar ook aan boord werd ook nog gerepeteerd omdat de cast nu in het theater op de Nieuw Statendam kon repeteren.

Vandaag is de Musicalc ruise aangekomen in Alesund en wordt de reis voortgezet naar de volgende stop, Geiranger waar we later over zullen berichten.

Voor meer informatie over de Musical cruise klikt u hier of hier

Lees ook:
Musicalsites doet verslag van de Musicalcruise