Bob de Bouwer, Sprookjesboom de musical, De Tovenaar van Oz en de eerste sprookjesmusical in een lange rij, Doornroosje… MusicHall kan terugblikken op een succesvol eerste Kids-seizoen. Vrolijke kindervoorstellingen, verkleedwedstrijden en fotomomenten met de bekende personages zorgden ervoor dat duizenden ouders, grootouders en kinderen een onvergetelijke middag beleefden. En dat was uiteraard van meet af aan de bedoeling.
Het grote succes en enthousiasme bij de bezoekers laat MusicHall geen keuze: we stellen graag een tweede seizoen voor van Naar theater met de kids!.

December: Het allerleukste Sinterklaasfeest
Sinterklaas en zijn pietenbende palmen de hele Antwerpse Stadsschouwburg in, en serveren een vrolijke en pretentieloze show vol humor en leuke meezingliedjes. Na het Sintfeest mag iedereen op de foto met Sinterklaas en de hulppieten. Deze show biedt een authentieke Sinterklaasbeleving voor jong en oud.

Februari: Een knotsgek avontuur van de onsterfelijke Pippi Langkous
Komend seizoen keert Pippi Langkous, het sterkste meisje ter wereld, terug in de theaters. ‘Pippi zet de boel op stelten!’ haalde vijf jaar geleden vijf Nederlandse Musical Awards en vier Vlaamse Musicalprijzen binnen. Met een nieuwe regie en een andere Pippi kan het publiek opnieuw genieten van deze vrolijke, frisse en megafantastische muziektheatervoorstelling voor het hele gezin.
Samen met haar vrienden Tommy en Annika tuimelt Pippi Langkous (voluit Pippilotta Victualia Rolgordijna Kruizemuntina Tafelkledia Efraïmsdochter Langkous) van het ene avontuur in het andere. Van een keurige theevisite maakt ze een zootje, en ze dolt ondeugend met zowel de politie als de boeven Blom en Donderkareltje. Als Pippi’s vader, kapitein Efraïm Langkous, haar in een droom uitnodigt naar Taka-Tukaland, waar hij door de inboorlingen tot koning is uitgeroepen, begint een nieuw en magnifiek avontuur.

April: Een maand vol sprookjesmagie
Na het succes van Doornroosje brengen we, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, de spetterende kindermusical Assepoester. Alle elementen van het eeuwenoude sprookje zijn aanwezig, overgoten met veel humor. Kleurrijke personages, leuke liedjes en veel interactie met het publiek maken er een bijzonderplezierige familiebelevenis van. Net als bij Doornroosje mogen de kinderen zich opnieuw verkleden in hun favoriete sprookjesfiguur. Wie het mooiste is uitgedost, krijgt op het podium een mooie prijs, uitgereikt door niemand minder dan prinses Assepoester zelf. Na de voorstelling kun je in de foyer op de foto met de sprookjesfiguren.

Music Hall & VTMZOOM: een mooi verhaal
Om de familievoorstellingen tijdens de schoolvakanties onder de aandacht te brengen, kan Music Hall rekenen op de steun van VTMKZOOM. De samenwerking startte vorig seizoen en krijgt door het grote succes als vanzelfsprekend een vervolg. Zowel op televisie als online worden de sprookjesmusicals in de kijker gezet, en ook in het theater zelf is VTMKZOOM present.
“Als je ziet hoe de oogjes van de kinderen twinkelden tijdens de voorbije kindermusicals, schrijven we samen met Music Hall graag verder aan dit verhaal”, zegt Jonas Boets, stationmanager VTMKZOOM. “De kracht van deze voorstellingen is dat ze een complete beleving bieden, ook voor en na de show, en daar werken wij met VTMKZOOM graag aan mee. We willen nu eenmaal kinderen op zo veel mogelijk manieren entertainen: op televisie, online en in het theater.”

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.