Op 16 januari as. gaat het nieuwe musicalseizoen van start voor kinderen van 5 en 6 jaar.
De kinderen die afgelopen december tijdens het kerstgala van Stella Duce het publiek nog hebben vertederd met hun liedjes en dansjes, gaan vanaf 16 januari repeteren aan hun musical, die ze in juni op de planken zullen brengen.

De musical zal gaan over de bakkers, de koks en de bediening en de hele gang van zaken in het  driesterrenrestaurant dat af en toe een sterretje mist…
De spelers zullen op hun eigen niveau de sterren van de hemel zingen, dansen en spelen.
De repetities zijn elke woensdag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het kazerneterrein, Gebouw I Garnizoensweg 3 te Blerick (ingang vanuit de Maaszijde, eerste gebouw aan de rechterkant).
Doet uw kind niets liever dan dansen zingen en spelen? Gun ze een podium!
Spelertjes kunnen nog worden aangemeld.

De eerste twee lessen zullen dienen als ‘uitprobeerles’ voor de kinderen. De kosten voor het seizoen van 16 januari tot medio juni bedragen € 60.
Aanmelden kan via de site: www.stichtingmusicalstelladuce.nl/lessen.html

Ook de volwassenen gaan in januari van start met de repetities voor hun musical Thoroughly modern Millie, die in oktober 2019 gepresenteerd zal worden. Als er eventueel ouders/verzorgers zijn die het leuk vinden om mee te komen spelen, dat kan ook! Meer informatie is te vinden via www.stichtingmusicalstelladuce.nl/lessen