BSO-Producties brengt ‘The Last Five Years’ weer naar Vlaanderen met een topcast. Deze gevoelige en intieme musical van Robert Brown zal te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op 25, 26 en 27 mei 2018. Michiel de Meyer zal in de rol van Jamie kruipen en Charlotte Campion in die van Cathy. “Het is heel spannend om een hele musical met twee te spelen, maar het wordt megaleuk,” vertelt Michiel De Meyer.

The Last Five Years gaat over een jong koppel, Jamie en Cathy, dat elkaar doodgraag wil zien, maar niet weet hoe. Gaandeweg hun bloeiende relatie geraken ze elkaar kwijt. Het is een unieke verhaalvertelling: Jamie vertelt zijn verhaal van voor naar achter, maar Cathy doet dat andersom.

“Wat het zo leuk maakt is dat we samen spelen, maar eigenlijk toch twee aparte verhalen brengen. We komen elkaar enkel in het midden tegen,” zegt Charlotte Campion. Ze heeft al hoofdrollen vertolkt in Assepoester en The Sound of Music, en heeft altijd al eens The Last Five Years willen spelen.

Michiel De Meyer kennen we als Arne uit Thuis en won eind december nog Steracteur Sterartiest. Hij heeft er ook altijd al van gedroomd om ooit The Last Five Years te mogen spelen, en bij BSO-Producties heeft hij die kans gegrepen. “We zijn maar met twee, maar we hebben wel acht muzikanten die ons heel goed gaan ondersteunen.”