Het theaterseizoen loopt ten einde en dus vinden op 12 juni en 3 juli alweer de laatste twee Musical 2.0-workshops van dit seizoen plaats. Frédérique Sluyterman van Loo en Michelle van de Ven zullen in Theaterstudio Amsterdam intensief aan de slag gaan met een selecte groep leerlingen.

Op zondag 12 juni geeft Frédérique Sluyterman van Loo een workshop ‘zang en dans’ en een workshop ‘liedinterpretatie’. Frédérique is trots bezitter van twee Musical Awards en was vorig seizoen te zien als Mrs. Wilkinson in Billy Elliot.
De allerlaatste workshop van het seizoen wordt gegeven door Michelle van de Ven, die indruk maakte met haar vertolkingen in Into the Woods, Spring Awakening en de rol van Christine in The Phantom of the Opera in Duitsland. Op zondag 3 juli geeft Michelle een workshop ‘zang’ en een workshop ‘liedinterpretatie’.
Musical 2.0 educatie
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie is gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops en masterclasses voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak variëren deze binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Eerder dit seizoen werden er al workshops georganiseerd in samenwerking met onder meer Tony Neef, Frank Sanders, Joke de Kruijf, Mark Burrell, Alfred van den Heuvel, Christanne de Bruijn en Renée van Wegberg.
Meer informatie over de betreffende workshops en het inschrijfformulier is te vinden op http://www.musical.nl.