Afgelopen zomer trad “News” op tijdens de Musicalcruise in het gezelschap van Sophia Wezer, Stanley Burleson, Tony Neef en Pia Douwes. In het Apollo First Theater was het nu de beurt aan “News” om in de schijnwerpers te staan. News bestaat uit Nikki van Rossum, Esmee Dekker, Wesley de Ridder, Sander Vissers en Billy Maluw aan de piano.

Een aantal passagiers van de Musicalcruise waren speciaal naar Amsterdam gereisd om dit kwartet nog eenmaal te zien optreden en de herinneringen van de cruise, die volgend jaar weer zal plaatsvinden met News aan boord, weer te beleven. Tijdens deze show presenteerde News de hoogtepunten van de Musicalcruise.

In de intieme setting van het Apollo First Theater werden de avonden aan boord nogmaals beleefd met nummers uit verschillende musicals. Naast musicals was er ook plek voor mooie Nederlandse en Engelstalige nummers, waarbij het kwartet als geheel optrad maar iedereen ook solo zijn of haar vocale kwaliteiten liet horen waarbij ook Billy Maluw, die recent zijn EP heeft uitgebracht, zich liet horen.

vlcsnap 2016 10 12 08h57m01s51

Wesley de Ridder speelt momenteel in “De Kabouter” en was samen met Sander Vissers te zien in The Rozettes. Esmee Dekker is komend seizoen te zien in de musical “A Chorus Line” en Nikki van Rossum is 31 oktober te zien bij Lady Felice samen met Julia Herfst waarmee ze samen een duo vormt.

Een avond met News was een mooie hernieuwde kennismaking met deze groep die een breed scala van muziek op de planken brengt.

Informatie over Billy Maluw en zijn muziek vind u op http://www.billymaluw.com.

Lees ook:
Exclusieve musical-cruise met Cruise Travel
Eerste Musical-cruise van start op MS Rotterdam
Billy Maluw zijn eerste EP en single gepresenteerd in De Melkweg

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons!!

Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.