Na twee succesvolle edities in 2018 en 2019 en de uitreiking van de prestigieuze AD publieksprijs, neemt het AD samen met Uitjeskrant zelf de regie in handen. Speciaal voor de musicalliefhebber organiseert het AD samen met Uitjeskrant op maandag 23 maart  ‘A Night Between the Stars’ in het Beatrix Theater Utrecht. Dit wordt samen met uitvoerend producent Shows & Events georganiseerd.

Showbizz en cultuur zijn belangrijke redactionele domeinen voor het AD en voor haar lezers. Om nog meer aandacht aan alle musical- en muziekliefhebbers te geven, organiseert het AD daarom samen met Uitjeskrant en uitvoerend producent Shows & Events nu zelf een uniek evenement. Samen met de grootste musicalsterren van het land brengen zij de derde editie van concertshow ‘A Night Between the Stars’. Tijdens deze unieke concertshow geven musicalsterren Tommie Christiaan, Stanley Burleson, Jon Van Eerd, René van Kooten, Tessa Sunniva van Tol, Renée van Wegberg en Carolina Dijkhuizen de bezoekers een exclusief kijkje in hun leven. Ze zingen – met een live band – de sterren van de hemel en vertellen persoonlijke verhalen. Niemand minder dan Vajèn van den Bosch presenteert dit programma vol muziek, entertainment en vermaak.

De show is in het Beatrix Theater in Utrecht op maandag 23 maart. Jij kunt nu via deze link boeken met 15% korting. 

Sander Officier, Manager Commerce DPG Media: “Wij weten al jaren dat wij veel lezers en bezoekers bereiken met een grote interesse voor een avondje uit. Niet voor niets zijn wij ook al enkele jaren heel actief op het gebied van vrije tijd. Naast erover schrijven, recensies en mooie interviews met de artiesten, verkopen wij desgewenst ook de tickets. Een avondje naar het theater groeit aan populariteit onder onze doelgroep. Musicals zijn daarbinnen echt de koploper. Wij zijn trots dat wij deze show voor de derde keer mogen organiseren. Ervaring leert dat de aanwezige bezoekers het enorm waarderen om zo’n bijzonder kijkje in de keuken van het musicalwereldje te krijgen

Lees ook: ‘A night between the stars’ geeft sterren de ruimte om te stralen….