Wie kent het verhaal niet van Peter Pan? De film en de musical die altijd mogen rekenen op volle zalen waarbij kinderen, maar ook volwassenen de fantasie de vrije loop kunnen laten.

Peter is een kind dat niet volwassen wil worden en met zijn bende neemt hij het op tegen volwassen piraten onder leiding van de gevreesde Kapitein Haak. Haak wil maar een ding en dat is zijn vijand, Peter Pan, een kopje kleiner maken.

Wendy en haar broertjes John en Michael leiden eigenlijk een rustig en saai leven in Londen. Dit leven wordt op zijn kop gezet als Peter Pan hun leven binnenvliegt. Samen met Peter en zijn vrienden gaan ze de strijd aan met de gemene kapitein Haak en de piraten.

In het gezin van de familie Dotje maken de kinderen Michael, John en Wendy zich op om te gaan slapen als daar ineens Peter Pan verschijnt en hen mee neemt naar Nooitgedachtland.

Wendy wordt gespeeld door Sam Geerts die met veel liefde en oprechte verbazing speelt en Peter Pan zonder twijfel volgt. Peter Pan wordt gedreven en met mooie energie neergezet door Jago Hensema die tijdens de voorstelling het publiek op de stoelen krijgt. Kapitein Haak wordt duivels gespeeld door Anouck van Urk die ook van het ultieme wapen van Haak, de haak, geraffineerd gebruik maakt. 

Wat zou het geweldig zijn geweest als de cast ook echt kon vliegen, maar Peter Pan is een musical met fantasie en ook hiermee wordt fantasierijk omgegaan. Het publiek gaat helemaal mee en vooral de kinderen als Tinkelbell dreigt dood te gaan omdat ze het gif dat voor Peter bestemd is, opdrinkt. Het ensemble maakt het hele verhaal compleet en zet met hun enthousiasme de toon voor deze musical waar publiek met volle teugen van genoot.

Cast:

Jago Hensema, Sam Geerts, Anouck van Urk, Carmen Blij, Tijn van der Meer, Lindey Kop, Katja Bontenbal, Emma Goddijn, Noortje van der Zanden, Rosalie Erades, Zoey Kop, Elias Burger, Robert Verwer, Nina der Weduwe, Thomas van der Sleen, Julia van der Giessen, Yara Haring, Kiyan Molla Farajzadeh, Ben Herbaut, Carmen van der Poel, Lara Koopman, Eline van Prehn, Dominique van der Brugge en Nina Vogeler.

Meer informatie vind je hier.

Creatives:

Regie: Jim Bes
Zang: Nathalie van der Kaaden
Choreografie: Jilly Knol