Na het succes van 2016 is Mister Christmas terug in een gloednieuw jasje. Matthijs van der Meer nam het publiek samen met Youri Ouwerkerk en een groep getalenteerde kinderen van de RTL Telekids Musicalschool mee op een muzikale reis.

Matthijs gaat in de voorstelling op zoek naar het kind in zichzelf. Hij schreef dit zeer gepersonaliseerde programma zelf. Hij vertelde over zijn jeugd en zijn band met zijn opa. Over de eerste keer in de Schouwburg in Haarlem waar hij de voorstelling The Snowman zag en besloot om ooit zelf een kerstshow te hebben. 1000 auditanten voor 42nd Street, een markante vrouw uit Haarlem die iedereen verteld wat zij denkt zonder schroom, zijn danslessen aan kinderen, kortom er kwam van alles voorbij. De voorstelling werd omlijst met mooie nummers die prachtig werden gezongen door Matthijs onder begeleiding van Daan van Lanen op de piano. Tijdens die nummers bleek weer eens wat een prachtige stem Matthijs heeft en het grote talent dat in hem schuilt. Ook Youri en de Telekids kinderen zongen een aantal liedjes waarbij hun mooie stemmen goed naar voren kwamen en waar het spelplezier ervan af straalde.

Mister Christmas 1

Matthijs van der Meer volgde zijn opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten en speelde o.a. in Heerlijk duurt het langst, Wie is Loesje en As You like it.

Mister Christmas 6

De regie is in handen van Barrie Stevens. Barrie Stevens (juni 1944) is een begrip in Nederland. Hij werd onder meer bekend door zijn aandeel in de onvergetelijke series Ja Zuster, Nee Zuster en Tita Tovenaar. Daarnaast stond Barrie als danser en acteur tientallen jaren op de planken. In Nederland onder meer in de musicals van Jos Brink en Frank Sanders, op West End als danser in Dads Army, Mardi Gras, The Royal Command Performance en als acteur in verschillende toneelstukken van The Shakespeare Company.

Mister Christmas 4

Mister Christmas is een intieme, gezellige kerstvoorstelling vol liefde, humor, sentiment en nostalgie en zeker een bezoekje waard.

Kaarten zijn te bestellen via de website: www.mbproductioncompany.com