Martijn Vogel is vanaf februari 2020 te zien in de groots opgezette musical-comedy HELLO, DOLLY! in de rol van Barnaby. Een naïeve, energieke winkel assistent die door zijn collega Cornelius (Freek Bartels) wordt aangespoord om groots te durven dromen! 

De grootste nationale tour is vanaf februari 2020 te zien in een theater bij u in de buurt. Simone Kleinsma, Paul de Leeuw en Marjolijn Touw waren al eerder bekend gemaakt. Meer informatie: www.hellodollydemusical.nl

HELLO, DOLLY! – HET VERHAAL

HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer Horace (Paul de Leeuw) beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

De regie van de geheel nieuwe Nederlandse productie wordt verzorgd door de internationaal succesvolle Amerikaanse regisseur Glenn Casale (o.a. Beauty and the Beast). De vertaling van het script wordt gemaakt door Jan Rot (o.a. Jersey Boys) en de choreografie wordt verzorgd door Daan Wijnands, winnaar van de meeste Musical Awards (vijf) voor een Nederlandse theatermaker ooit.

Martijn Vogel

Martijn behaalde het diploma van de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam richting Muziektheater. Hij studeerde vervolgens aan de Theaterschool in Amsterdam en studeerde in 2016 aan de Stella Adler Studio of Acting in New York. Hij was als 11-jarige jongen te zien als Kurt in The Sound of Music van Joop van den Ende theaterproducties en als Sproet in Pietje Bell de musical van Ruud de Graaf producties. In Spring Awakening van M-lab/Stage Entertainment speelde Martijn de rol van Ernst. Hij was cover Boq in Wicked van Stage Entertainment. Tijdens deze run werd Martijn gecast voor de rol van Botje in de musicalproductie The Little Mermaid van Stage Entertainment i.s.m. Disney Theatrical Productions. Nam aansluitend de rol van Joe Pesci op zich in Jersey Boys en speelde regelmatig de hoofdrol van Frankie Valli. In seizoen 2014/2015 speelde hij de rol van Rolf in The Sound of Music, gevolgd door Doody in Grease in 2015/2016. Vorig seizoen was Martijn te zien in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. Dit seizoen 2018/1019 vertolkte Martijn de rol van de zoon Pugsley Addams in The Addams Family de musical.