Tijdens MusicalCamp en MusicalSummerAcademy zal deze zomer ook Martijn Vogel les komen geven. Martijn speelde in tal van producties, zoals Wicked, Grease, Spring Awakening, Jersey Boys en was afgelopen seizoen nog te zien in het veel geprezen ‘The Addams Family’ als ‘Pugsley Addams’. Naast zijn werk als acteur geeft hij regelmatig workshops.

“Zoals elk jaar willen we werken met de top van het theatervak” vertelt Marc Ramaekers, organisator van de cursusweken. “Martijn ken ik nog uit de tijd dat we samen theater maakte in onze jeugd. Toen sprong hij al boven de rest uit. Ondertussen is hij een gevierd musicalacteur die internationaal heeft gewerkt.” 

Komende zomer zal Martijn in de laatste kampweek van 10 tot en met 16 augustus het vaste team komen versterken.

Naast Martijn Vogel komen er ook verschillende andere bekende musicalacteurs als gastdocent langs. Zo geven Stanley Burleson en Celinde Schoenmaker een masterclass en geven gerenommeerd vertaler en schrijver Allard Blom en musicalproducent Michiel Morssinkhof een college in de vorm van het programma ‘college tour’.

MusicalSummerAcademy is de nieuwe tak voor (jong)volwassenen op MusicalCamp. MusicalCamp is al te volgen vanaf 8 jaar waarbij ervaring geen eis is.

Meer weten over MusicalCamp? Kijk op www.MusicalCamp.nl

Lees ook:
Zomervakantie en musical? MusicalCamp!!

Foto: Peggy de Haan